ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ Gaming Headsets για PC, PS4, Xbox One

Gaming Headsets

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για gaming στην αγορά σήμερα…

Τα ασύρματα ακουστικά για gaming είναι εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα από μερικά από τα ενσύρματα αντίστοιχα. Διαθέτουν εξαιρετική ασύρματη συνδεσιμότητα, ρεαλιστικά εφέ ήχου surround, άνετο και εργονομικό σχεδιασμό, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και προσαρμόσιμο RGB.

Wireless Gaming Headsets For PC, PS4, Xbox One

 

1. Corsair Virtuoso RGB Wireless SE Gun Metal

Συνολική βαθμολογία (★★★★★):

Οι ταυτόχρονες dual-wireless connections παρέχουν ήχο υψηλής πιστότητας με την υπερ-γρήγορη, εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS TECHNOLOGY, καθώς και Bluetooth με Qualcomm aptX HD.

Απολαύστε ποιότητα ήχου και με ένα ζεύγος ηχείων νεοδυμίου 50 mm, που παρέχουν εύρος συχνοτήτων 20Hz-40.000Hz – διπλάσιο από αυτό των τυπικών gaming ακουστικών.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING
@CORSAIR

Άνεση μεγάλης διάρκειας για να τα φοράτε όλη μέρα με κορυφαία μαξιλαράκια αυτιών από αφρό μνήμης που προσαρμόζονται στο κεφάλι σας και ελαφρύ στήριγμα κεφαλής με μαλακό μαξιλάρι.

Κάντε τον εαυτό σας να ακούγεται με εξαιρετικό δυναμικό εύρος και φωνητική καθαρότητα, χάρη σε ένα αποσπώμενο κατευθυντικό μικρόφωνο 9,5 mm ποιότητας εκπομπής, υψηλού εύρους ζώνης και εξαιρετικής απόκρισης στα χαμηλά.

Κατασκευασμένο με ελαφρύ, κατεργασμένο αλουμίνιο σε όλο το μήκος του, από το στήριγμα κεφαλής έως τα ear cups, εξασφαλίζοντας τόσο μέγιστη άνεση όσο και μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

Το καθηλωτικό Dolby Atmos* στον υπολογιστή τοποθετεί τους ήχους του παιχνιδιού γύρω σας με τρισδιάστατη ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. * Το Dolby Atmos δεν είναι διαθέσιμο σε macOS, PS5/PS4. Συμβατό με τον ήχο Tempest 3D στο PS5.

 

Άνεση (★★★★★):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού προσφέρει εξαιρετική άνεση κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιού.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★★):

Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και διαθέτουν κομψή σχεδίαση, κατάλληλη για όλους.

Ποιότητα ήχου (★★★★★):

Η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική, παρέχοντας υψηλής πιστότητας με πλούσια μπάσα, καθαρές μεσαίες και λεπτομερείς υψηλές, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού και πολυμέσων.

Ασύρματη απόδοση (★★★★★):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω της τεχνολογίας Slipstream Corsair Wireless, το σετ μικροφώνου-ακουστικού παρέχει ασύρματη σύνδεση με χαμηλή καθυστέρηση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, παρέχοντας έως και 20 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, κατάλληλη για εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού χωρίς συχνή επαναφόρτιση.

Μικρόφωνο (★★★★☆):

Το αποσπώμενο μικρόφωνο ποιότητας εκπομπής παρέχει καθαρή φωνητική επικοινωνία με αξιοπρεπή ακύρωση θορύβου, διασφαλίζοντας αποτελεσματική επικοινωνία εντός του παιχνιδιού.

Άνεση και ευελιξία (★★★★★):

Η σχεδίαση των ακουστικών περιλαμβάνει αντικαταστάσιμα ακουστικά, παρέχοντας ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης και της αίσθησης των ακουστικών.

Value for Money (★★★★☆):

Αν και είναι ένα ακουστικό υψηλής τιμής, το Virtuoso RGB Wireless SE Gun Metal προσφέρει εξαιρετική αξία για την κορυφαία κατασκευή, την ποιότητα ήχου και την ασύρματη απόδοση.

Συνολική βαθμολογία (★★★★☆):

Το Corsair Virtuoso RGB Wireless SE Gun Metal είναι ένα premium σετ μικροφώνου-ακουστικού για gaming, το οποίο ξεχωρίζει σε άνεση, ποιότητα ήχου, ασύρματη απόδοση και ποιότητα κατασκευής, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για παίκτες που αναζητούν ασύρματα ακουστικά υψηλής ποιότητας.

2. Steelseries Arctis Pro Wireless White

Συνολική βαθμολογία (★★★★★):

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Άνεση (★★★★★):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού μπορεί να υπερηφανεύεται για εξαιρετική άνεση – σχεδιασμένα για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού χωρίς να προκαλούν κόπωση.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και καλά κατασκευασμένα, προσφέροντας κομψήσχεδίαση.

Ποιότητα ήχου (★★★★★):

Η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική, παρέχοντας ήχο υψηλής ανάλυσης με εξαιρετική ευκρίνεια, πλούσια μπάσα και λεπτομερείς υψηλές και μεσαίες υψηλές και μεσαίες τιμές, που απευθύνεται σε παίκτες gaming.

Ασύρματη απόδοση (★★★★★):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω πομπού USB, το σετ μικροφώνου-ακουστικού παρέχει σταθερή ασύρματη σύνδεση με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★★):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή, παρέχοντας έως και 20 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, καθιστώντας την κατάλληλη για εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού χωρίς συχνή επαναφόρτιση.

Μικρόφωνο (★★★★☆):

Το ανασυρόμενο μικρόφωνο ClearCast παρέχει καθαρή φωνητική επικοινωνία με καλή ακύρωση θορύβου, διασφαλίζοντας αποτελεσματική επικοινωνία εντός του παιχνιδιού.

Διπλό ασύρματο σύστημα (★★★★★):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού προσφέρει ένα διπλό ασύρματο σύστημα, επιτρέποντας ταυτόχρονες συνδέσεις με το σταθμό βάσης και Bluetooth για πρόσθετη ευελιξία.

Value for Money (★★★★☆):

Αν και είναι ένα ακουστικό υψηλής τιμής, το Arctis Pro Wireless προσφέρει εξαιρετική αξία για την ανώτερη ποιότητα ήχου, την άνεση και τις ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας.

Συνολική βαθμολογία (★★★★★):

Το SteelSeries Arctis Pro Wireless White αποτελεί κορυφαία σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών, με εξαιρετική άνεση, ποιότητα ήχου, ασύρματη απόδοση, διάρκεια μπαταρίας και ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, καθιστώντας το μια κορυφαία επιλογή για απαιτητικούς παίκτες.

3. Logitech Logi G935 LIGHTSYNC RGB WL Gaming HS 7.

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆):

 

Το logitech G G935 είναι το απόλυτο ασύρματο ακουστικό gaming, ενισχυμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία ήχου logitech G. Ακούστε περισσότερες λεπτομέρειες με τους μεγάλους οδηγούς Pro-G των 50 mm, κατασκευασμένους από υφασμένο υβριδικό πλέγμα που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την παραμόρφωση. Ο φωτισμός Lightsync RGB είναι πλήρως προσαρμόσιμος και αντιδρά στη δράση εντός του παιχνιδιού.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

 

Άνεση (★★★★☆):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού προσφέρει καλή άνεση , επιτρέποντας εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιού χωρίς ενόχληση.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και καλοφτιαγμένα, παρέχοντας στιβαρό σχέδιο κατάλληλο για παιχνίδια.

Ποιότητα ήχου (★★★★★):

Η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική, αποδίδει καθηλωτικό και λεπτομερή ήχο με πλούσια μπάσα, καθαρές μεσαίες και ευκρινείς υψηλές, καθιστώντας τον ιδανικό για παιχνίδια, ταινίες και μουσική.

Ασύρματη απόδοση (★★★★☆):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω USB dongle, το σετ μικροφώνου-ακουστικού παρέχει σταθερή ασύρματη σύνδεση με χαμηλή καθυστέρηση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, προσφέροντας περίπου 12-13 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι αξιοπρεπές για ασύρματα ακουστικά gaming.

Μικρόφωνο (★★★★☆):

Το μικρόφωνο flip-to-mute παρέχει καθαρή φωνητική επικοινωνία με καλές λειτουργίες ακύρωσης θορύβου, διασφαλίζοντας αποτελεσματική επικοινωνία εντός του παιχνιδιού.

LIGHTSYNC RGB Lighting (★★★★☆):

Ο προσαρμόσιμος φωτισμός RGB προσθέτει μια οπτικά ελκυστική πτυχή, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν τον φωτισμό των ακουστικών ώστε να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις παιχνιδιών τους.

Value for Money (★★★★☆):

Το G935 LIGHTSYNC προσφέρει καλή αξία για παίκτες που αναζητούν ασύρματα ακουστικά πλούσια σε χαρακτηριστικά με προσαρμόσιμο φωτισμό και καθηλωτικό ήχο.

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆):

Το Logitech G935 LIGHTSYNC Wireless Gaming Headset υπερέχει σε ποιότητα ήχου, άνεση, ασύρματη απόδοση και προσαρμόσιμο φωτισμό RGB, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των παικτών που αναζητούν ένα premium ασύρματο ακουστικό.

 

4. Corsair Gaming Headset Hs70 Pro Wireless Carbon (PC,PS4)

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆)

 

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

 

 

Άνεση (★★★★☆):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού προσφέρει καλή άνεση με μαξιλάρια αυτιών με αφρό μνήμης και ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο, επιτρέποντας εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιού χωρίς ενόχληση.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα, παρέχοντας ποιότητα κατασκευής.

Ποιότητα ήχου (★★★★☆):

Η ποιότητα ήχου είναι καλή, παρέχοντας καθαρό ήχο με αξιοπρεπή μπάσα και λεπτομερείς υψηλές και μεσαίες τιμές, κατάλληλο για παιχνίδια.

Ασύρματη απόδοση (★★★★☆):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω USB dongle, το σετ μικροφώνου-ακουστικού παρέχει γενικά σταθερή ασύρματη σύνδεση με χαμηλή καθυστέρηση, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αξιοσέβαστη, παρέχοντας περίπου 16-17 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι αξιοπρεπές για ασύρματα ακουστικά gaming.

Μικρόφωνο (★★★★☆):

Το αποσπώμενο μικρόφωνο παρέχει καλή ευκρίνεια φωνής για επικοινωνία εντός του παιχνιδιού, με αξιοπρεπή ακύρωση θορύβου για πιο καθαρή επικοινωνία.

Value for Money (★★★★☆):

Το HS70 Pro Wireless Carbon προσφέρει καλή αξία για παίκτες που αναζητούν ένα άνετο και αξιόπιστο ασύρματο ακουστικό σε προσιτή τιμή.

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆):

Το Corsair HS70 Pro Wireless Carbon είναι ένα ακουστικό gaming που παρέχει άνετη εφαρμογή, αξιοπρεπή ποιότητα ήχου, αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα και καλή διάρκεια μπαταρίας σε προσιτή τιμή, καθιστώντας το μια  επιλογή για παίκτες που αναζητούν vfm επιλογή.

5. Razer Nari Ultimate PC/PS4

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆)

 

Ανεση (★★★★☆):

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι γενικά άνετο –  Ωστόσο, το μεγαλύτερο βάρος του μπορεί να προκαλέσει ενοχλήση κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων gaming.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Η ποιότητα κατασκευής είναι ανθεκτικό και καλοφτιαγμένο.

Ποιότητα ήχου (★★★★☆):

Η ποιότητα ήχου είναι καλή, παρέχοντας καθαρό και καθηλωτικό ήχο. Διαθέτει THX Spatial Audio για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ασύρματη απόδοση (★★★★☆):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα παρέχει γενικά μια σταθερή σύνδεση με χαμηλή καθυστέρηση, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αξιοπρεπής, προσφέρει περίπου 8-9 ώρες .

Μικρόφωνο (★★★☆☆):

Το μικρόφωνο παρέχει αποδεκτή ποιότητα .

Value for Money (★★★★☆):

Το Razer Nari Ultimate προσφέρει καλή αξία στους παίκτες που αναζητούν ένα καλό gaming headset.

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆)

Το Razer Nari Ultimate ενώ μπορεί να έχει ορισμένους περιορισμούς στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το βάρος για παρατεταμένη χρήση, προσφέρει σταθερή ποιότητα ήχου και ανθεκτική κατασκευή.

6. HyperX Cloud Flight

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆)

Άνεση (★★★★☆):

Το Cloud Flight εκτιμάται για την άνεση που προσφέρει – Είναι κατάλληλο για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού χωρίς να προκαλεί ενόχληση στον παίχτη.

Ποιότητα κατασκευής (★★★★☆):

Κατασκευασμένο με στιβαρά υλικά, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα. Ο σχεδιασμός είναι κομψός και τα ακουστικά περιστρέφονται για μεγαλύτερη άνεση.

Ποιότητα ήχου (★★★★☆):

Η ποιότητα ήχου είναι καλή, παρέχοντας καθαρό ήχο. Τα ακουστικά προσφέρουν δυνατά μπάσα, καθαρές μεσαίες και αξιοπρεπείς υψηλές, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για παιχνίδια όσο και για μουσική.

Ασύρματη απόδοση (★★★★☆):

Η ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω της ζώνης 2,4 GHz προσφέρει σταθερή σύνδεση με ελάχιστη καθυστέρηση, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού χωρίς αισθητές διακοπές στην σύνδεση.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★★):

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που διαρκεί έως και 30 ώρες με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι εντυπωσιακό για ασύρματα ακουστικά gaming.

Μικρόφωνο (★★★☆☆):

Το αποσπώμενο μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου παρέχει αξιοπρεπή ευκρίνεια για επικοινωνία εντός του παιχνιδιού, αλλά μπορεί να μην ταιριάζει με την ποιότητα των αλλων επιλογών.

Value for Money (★★★★☆):

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές του, τη κατασκευή, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνολική απόδοση, το Cloud Flight προσφέρει καλή αξία για παίκτες που αναζητούν αξιόπιστα ασύρματα ακουστικά.

Συνολική βαθμολογία(★★★★☆)

Το HyperX Cloud Flight ξεχωρίζει ως ένα άνετο, ανθεκτικό και μακράς διαρκείας ασύρματο ακουστικό για gaming, παρέχοντας καλή ποιότητα ήχου και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των παικτών που αναζητούν ασύρματη επιλογή για gaming.

7. HyperX Cloud Stinger Core Wireless

Συνολική βαθμολογία(★★★☆☆)


ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Άνεση (★★★★☆):

Αν και δεν είναι άνετο όσο τα μοντέλα υψηλότερης ποιότητας, εξακολουθεί να παρέχει αξιοπρεπή άνεση.

Ποιότητα κατασκευής (★★★☆☆):

Η ποιότητα κατασκευής είναι κάλη για την τιμή, αν και είναι κυρίως κατασκευασμένο από πλαστικό, το οποίο δεν ειναι ανθεκτικό σε σύγκριση με πιο premium ακουστικά.

Ποιότητα ήχου (★★★☆☆):

Η ποιότητα ήχου είναι αξιοπρεπής, αποδίδοντας καθαρό ήχο με αποδεκτά μπάσα και αξιοπρεπείς υψηλές και μεσαίες. Ωστόσο, μπορεί να μην έχει το βάθος που συναντάμε σε αλλα ακουστικά.

Ασύρματη απόδοση (★★★★☆):

Προσφέροντας ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω ενός USB dongle, το σετ μικροφώνου-ακουστικού παρέχει γενικά σταθερή σύνδεση με χαμηλή καθυστέρηση, εξασφαλίζοντας μια καλή εμπειρία παιχνιδιού χωρίς αισθητές διακοπές.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆):

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αξιοσέβαστη, παρέχοντας περίπου 17 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι αξιοπρεπές για ένα οικονομικό ασύρματο ακουστικό gaming.

Μικρόφωνο (★★★☆☆):

Το μικρόφωνο παρέχει αποδεκτή ευκρίνεια φωνής για επικοινωνία εντός του παιχνιδιού, αλλά μπορεί να λαμβάνει περισσότερο θόρυβο από τα μοντέλα ανώτερης ποιότητας.

Αξία για τα χρήματα (★★★★☆):

Το Cloud Stinger Core Wireless προσφέρει καλή αξία για παίκτες με χαμηλο προϋπολογισμό που αναζητούν ασύρματα ακουστικά σε προσιτή τιμή.

Συνολική βαθμολογία(★★★☆☆):

Το HyperX Cloud Stinger Core Wireless είναι κατάλληλο για παίκτες με χαμηλό προϋπολογισμό. Αν και μπορεί να μην ταιριάζει με την απόδοση ή την ποιότητα κατασκευής μοντέλων υψηλότερης ποιότητας, προσφέρει αξιοπρεπή άνεση και αποδεκτή ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Πριν αγοράσετε  ασύρματα ακουστικά για gaming , λάβετε υπόψη την άνεση και την εφαρμογή τους, καθώς και την ποιότητα κατασκευής. Στη συνέχεια, ελέγξτε την ποιότητα ήχου, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη συμβατότητα του ακουστικού με τις προτιμώμενες πλατφόρμες παιχνιδιών σας και πόσο αξιόπιστη είναι η ασύρματη σύνδεσή τους. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε τι είδους πρόσθετες δυνατότητες διαθέτουν και αν θα τις χρειαστείτε για το παιχνίδι σας.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!